Reklámok

Természetes és magyar méhtermékek webshopunkból

Termékeink a méhkenyér, valamint a méhpempő is vitamin, ásványi anyag és nyomelem tartalmú természetes anyagok. Ha fontos önnek az ön és családja egészsége, akkor mindenféle kemikáliáktól, vegyszerektől mentes természetes anyaggal védjék immunrendszerüket, valamint számos pozitív hatásukkal kezelnek sok betegséget. A méhpempő és a méhkenyér különböző kiszerelésekben kaphatóak webáruházunkból, ahol csakis kiváló minőséget kap a pénzéért.

Méhpempő, méhkenyér

 

Önhöz illő  minőségi beltéri ajtók

Cégünk minőségi nyílászárókat forgalmaz. Minőségi, mégis jó áron kínáljuk termékeinket. Keresse weboldalunkat, sőt várjuk személyesen is, hogy ön is megtalálja a kedvenc beltéri ajtó termékét széleskörű termékkínálatunkban. Egyedi igényeket is megvalósítunk. Valamint nem csak az ajtó kínálatunkkal járunk az élen, hanem az összes nyílászáró fajta megtalálható cégünknél. A beltéri ajtók egyedi méretekkel, szabvány korlátozás nélkül kérhetőek.
Minőségi beltéri ajtó, beltéri ajtók, beltéri ajtó

Nettó bér kiszámítása

Előfordul, hogy már nem lehet nyomonkövetni a bérhez kapcsolódó változásokat, általában azért, mert ritkán van rá szükségünk, hogy tudjuk, miért és mennyit vonnak le a bruttó béréből. Nincs semmi vész, önnek a bérkalkulátor programra van szüksége. Egy egyszerű, de nagyszerű program, ami kidobja a nettó bér összegét, ha beírtuk a bruttó bért. A nettó bér kalkulátor pillanatok alatt tételesen kiírja a levonásokat és a pluszokat.

bérkalkulátor, nettó bérkalkulátor, nettó bér

Zöldterületek gondozását vállaljuk országszerte

Keresse cégünket az egész ország területéről, amennyiben zöldterület karbantartásra van szüksége. Szolgáltatásaink között minden ehhez kapcsolódó tevékenységet végzünk. A teljesség igénye nélkül pl. fűkaszálás, bozótirtás, parlagfűirtás, fakivágás, gallyazás. Terepviszonyoktól függetlenül segítünk rendeben tartani zöldterületét, hogy az megfeleljen a törvényi előírásoknak is. Weboldalunkon megtalál minden információt és elérhetőséget, amin felveheti velünk a kapcsolatot.

fűkaszálás

Óriási növekedés a napelem piacán

Öt százalékkal emelkedett az újonnan telepített napelem rendszerek kapacitása. Ez az adat a világszintan értendő 2018-as évben. Európában Németország van az élen, majd Törökország és Hollandia. Globálisan nézve pedig Kína vezet, majd USA és India van a harmadik helyen. Az emelkedés mindenesetre nagy meglepetés volt, hoszen minimális emelkedésre számoltak, de inkább csökkenésre. Ez a tavalyi növekedés minden eddiginél nagyobb mértékű.

napelem

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.